Головна » 2016 » Листопад » 11 » Зі святом, шановні культпрацівники!
15:56
Зі святом, шановні культпрацівники!

         Олександрівщина відзначила Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народної творчості. З нагоди свого професійного свята у великій залі районного будинку культури відбулись урочистості. Культармійців вітали голова районної державної адміністрації О. Д. Борота, голова районної ради Г. К. Гончаренко, голова райкому профспілки працівників культури Н. Г. Литвин, начальник відділу культури РДА А. С. Штим, директор районного будинку культури Л. І. Гунько.

         У виступах очільників району звучали слова подяки усім працівникам культури та аматорам, майстрам за їхню незрадливу любов до Прекрасного, за готовність зберігати та примножувати культурне надбання  українського народу. Також у виступах було зазначено тенденцію до зростання фінансування галузі, відмічено об’єкти культури, які перебувають на постійному контролі керівництва та потребують додаткового фінансування, стала тіснішою співпраця закладів культури з органами місцевого самоврядування.

         Директор РБК Л. І. Гунько привітала усіх присутніх з іхнім професійним святом, подякувала керівникам організацій, установ, закладів за правильне розуміння та небайдуже ставлення до фінансових проблем функціонування клубних закладів та розвитку аматорства у районі.

         Кращі творчі здобутки були відзначені Грамотами РДА та районної ради, відділу культури, районного будинку культури. Серед нагороджених –  працівники клубних, бібліотечних установ району та дитячої музичної школи, кращі аматори сцени,майстри народної творчості, які демонструють свій талант на районних та обласних заходах. 

         Свої творчі здобутки перед присутніми демонстрували співаки та музиканти, вихованці студії бально-спортивного танцю «Едельвейс», майбутнє аматорства Олександрівщини – юні вихованці дитячої вокальної студії РБК.

Віктор Шевченко

Переглядів: 246 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar