Головна » 2017 » Серпень » 23 » Вітали з 26-ю річницею Незалежності України воїнів 34 ОМПБ ЗСУ (с. Піски Ясинуватського району Донецької області)
12:21
Вітали з 26-ю річницею Незалежності України воїнів 34 ОМПБ ЗСУ (с. Піски Ясинуватського району Донецької області)

   19-20 серпня 2017 року вокально-інструментальне тріо «Імпреза» Олександрівського районного будинку культури здійснило виїзний концерт в с. Піски Ясинуватського району Донецької області в рамках відзначення 26-ї річниці Незалежності України. З цим святом колектив привітав воїнів 34-го окремого мотопіхотного батальону Збройних сил України. В рамках концерту військові мали змогу переглянути відеофільм, спеціально створений для батальону працівниками Олександрівського РБК зі вітальним словом та зверненнями очільників району та жителів Олександрівщини. По закінченню концерту гурт «Імпреза» був нагороджений особистими подяками, а найціннішим дарунком для колективу став прапор України з особистими підписами окремих воїнів батальону, який особисто вручив його командир.
  Волонтерів та учасників ансамблю радісно вітали всі воїни батальону, командний склад подякував за гарний та змістовний концерт та провів своєрідну екскурсію в с. Піски, де хлопці мали змогу побачити власними очима жахливі наслідки війни.    

 

Переглядів: 369 | Додав: admin | Теги: 26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar